fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIEANAF anunță noi controale

ANAF anunță noi controale

Publicat în

spot_img
spot_img

ANAF va verifica în perioada următoare dacă firmele şi-au conectat casele de marcat electronice la sistemul informativ naţional de supraveghere şi monitorizare a datelor fiscale.

Reprezentanții instituției atrag atenția operatorilor economici încadraţi în categoria contribuabililor mici şi mijlocii asupra termenului scurt, mai puţin de 60 de zile, până la care îşi mai pot îndeplini obligaţia de conectare la sistemul informatic naţional de supraveghere şi monitorizare a datelor fiscale al ANAF.

Firmele care utilizează aparate de marcat electronice fiscale instalate în zone nedeservite de reţele de comunicaţii au obligaţia completării şi transmiterii unei declaraţii pe proprie răspundere.

Nerespectarea legii constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 8.000 la 10.000 lei.

sursă: Agerpres

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel