21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJNegocieri pentru coborârea unui bărbat de pe un stâlp de înaltă tensiune

Negocieri pentru coborârea unui bărbat de pe un stâlp de înaltă tensiune

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 36 de ani din Hunedoara s-a urcat vineri dimineață pe un stâlp de înaltă tensiune din localitatea Florești, județul Cluj, și nu a mai vrut să coboare.

Alertați, specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, împreună cu polițiști și reprezentanți ai distribuitorului de energie electrică au luat măsuri pentru a-l salva pe tânăr.

Potrivit Agerpres, a fost sistată alimentarea cu energie electrică pe liniile de pe stâlp, iar după aproximativ două ore de negocieri, bărbatul a fost coborât cu ajutorul unei autospeciale și transportat la spital de un echipaj Smurd.

credit foto: Agerpres

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel

Noapte de rugăciune la pelerinajul eparhial de la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Sanctuar Arhiepiscopal Major

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla și Preasfinţitul Părinte Claudiu invită şi în acest an credincioşii să continue tradiţia urmată de-a lungul generaţiilor în Biserica Română Unită şi în Eparhia de Cluj-Gherla, cea a pelerinajelor la sanctuarele mariane în Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.