Prima premieră a stagiunii la Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” Petroșani

Data:

Astăzi, de la ora 18.00, are loc premiera spectacolului 60’, după texte de Ștefania Țiulescu și Dina Călin, cu Marian Politic. Spectacolul va avea loc în foaierul Teatrului, iar locurile sunt limitate!

Prețul unui bilet este de 25 de lei.

Duminică, 3 octombrie 2021, de la ora 12.00, cei mici și numai, sunt așteptați în lumea poveștilor. Actorii vă invită la spectacolul interactiv „Aventurile lui Mickey Mouse” de Aida Ganea, un spectacol de Dan Mirea. Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori. Pentru ambele spectacole, biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală a Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” Petroșani.

Reprezentațiile vor avea loc cu respectarea tuturor normelor împotriva COVID19. Masca la interior este obligatorie!

Ioan Vasiu
Ioan Vasiu
Poet, critic și jurnalist român. Redactor șef al săptămânalului Palia Expres din Orăștie și fondator al Radio Color Orăştie. - Membru al UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA - Membru al SOCIETATII SCRIITORILOR ROMANI DIN BASARABIA, cu sediul la Chisinau. - Membru al USEM- Uniunea Scriitorilor Europeni din Moldova. Este CETATEAN DE ONOARE al comunei PERIAM, judetul Timis, Romania

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related