Elevii de la Școala Generală nr.16 din Oradea vor avea o nouă sală de sport. Aleșii locali au votat în cadrul ultimei ședințe construirea unui imobil de peste o mie de metri pătrați, care să le permită tinerilor să își desfășoare orele de sport în condiții normale.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Va fi construită o sală de sport prin Compania Națională de Investiții, în cadrul subprogramului Săli de Sport. Ne-am dat acordul și vom pregăti terenul pentru a-l pune la dispoziția Companiei Naționale de Investiții. După finalizare, sala de sport va fi predată municipiului Oradea, care o va preda școlii pentru a o administra. În acest fel, elevii din acea unitate de învățământ vor face sport în condiții normale, într-o sală nouă. Mulțumesc domnului ministru Cseke Attila pentru sprijinul acordat“, a precizat primarul Florin Birta.

Amplasamentul va avea o suprafață de 2.400 de metri pătrați, suprafața construită va fi de 1.030 metri pătrați, iar cea desfășurată de 1.270 metri pătrați. Construcția va cuprinde o sală de handbal cu tribună de o sută de locuri, vestiare, grupuri sanitare și alte spații tehnice.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania