21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂFilarmonica Banatul caută colaboratori

Filarmonica Banatul caută colaboratori

Publicat în

spot_img
spot_img

Filarmonica Banatul Timisoara organizează vineri, 15 octombrie, audiție pentru a coopta noi colaboratori pentru stagiunea 2021-2022.

Potrivit oficialilor instituției de cultură sunt scoase la concurs 16 posturi, dintre care trei pentru violă și tenor, două pentru vioara I, vioara II, violoncel și oboi, și câte unul pentru tubă și corepetitor ( pianist ).

Dosarul de înscriere cu toate actele necesare trebuie depus pe adresa de e-mail auditii@filarmonicabanatul.ro, împreună cu partea din lucrarea solistică selectată pentru interpretare până marţi, 12.10.2021, ora 15:00.

Cererea de audiție, actele necesare pe care trebuie să le conțină dosarul, precum și alte informații relevante în vederea susținerii audiției se regăsesc în acest drive: shorturl.at/ajFP1 sau pe site-ul instituției, la adresa www.filarmonicabanatul.ro

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel