9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADZeci de migranţi ilegali, prinşi la frontiera cu Ungaria

Zeci de migranţi ilegali, prinşi la frontiera cu Ungaria

Publicat în

spot_img
spot_img

31 de migranţi au fost prinşi la frontiera cu Ungaria, în judeţul Arad, când încercau să iasă din ţară ascunşi în trei camioane şi un microbuz, verificate la sfârşit de săptămână.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad, cel mai mare grup de migranţi a fost depistat duminică, în zona oraşului Nădlac. Într-un microbuz oprit în trafic înainte de frontieră, înmatriculat în România şi condus de un român, se aflau 17 străini.

„Persoanele au fost conduse la sediul punctului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt cetăţeni din Pakistan, India şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani”, informează Poliţia de Frontieră Arad.

De asemenea, în PTF Nădlac I, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra a două camioane, conduse de doi români, care transportau cutii cu condimente şi saci de boabe de porumb pentru societăţi din Franţa şi Marea Britanie. În remorci au fost găsiţi 11 migranţi din Afganistan şi India, cu vârste cuprinse între 16 şi 34 de ani.

În PTF Nădlac II, într-un camion condus de un bulgar, au fost prinşi trei afgani, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, întrerupătoare electrice pe ruta Bulgaria-Germania.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ioana Pop

Articole recente

PREMIERĂ ÎN BAIA MARE: Primul film românesc despre viața lui George Enescu, proiectat în AULA CUNBM

„ENESCU, jupuit de viu” este capodopera propusă de Toma Enache, unul dintre cei mai activi...

Definiția dragostei pure din Maramureș: „Inima lui îmi grăiește”- Ioana Vlad

Ioana Vlad, o tânără artistă din inima folclorului maramureșean, din Săliștea de Sus, a...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Mai multe articole de același fel

Ion Țiriac vrea să cumpere un castel aflat în vecinătatea reședinței Regelui Mihai I de la Săvârșin

Construit între anii 1876 și 1879 de familia Mocioni, de origine aromână, castelul este înconjurat de un vast domeniu de 80 de hectare, care include păduri, fânețe și teren arabil. Clădirea a servit drept reședință a familiei Mocioni-Teleki până în 1947, când a fost confiscată de stat în urma instaurării regimului comunist.