fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORA fost lansată licitația pentru ”Laptele și cornul”

A fost lansată licitația pentru ”Laptele și cornul”

Publicat în

spot_img
spot_img

CJ Bihor a anunțat că marți, 5 octombrie, a fost lansată licitația pentru programul ”Laptele și Cornul”. În cadrul acestuia sunt oferite produse în limita unei valori zilnice/preșcolar/elev. Limita cuprinde prețul integral de achiziție a produselor, cheltuielile de transport, distribuție și depozitare a acestora, după caz.

Estimările cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe întreaga perioadă a acordului-cadru și a celor care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru se regăsesc în anexele caietelor de sarcini.

Acestea se vor actualiza în funcție de prezența la cursuri a beneficiarilor de produse pe categorii de elevi din școli și grădinițe. Potrivit oficialilor județeni, valoarea estimată a achiziției este cuprinsă între 22.497.637,06 și 25.872.282,62 lei, iar termenul de depunere a ofertelor a fost stabilit la data de 8 noiembrie, ora 15:00.

Licitația a fost făcută publică marți, 5 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Consiliul Județean Bihor organizează procedurile pentru 91 de unități administrativ – teritoriale (UAT).

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.