Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva anunță că este nevoită să anuleze cel mai mare și mai important eveniment cultural din județul Hunedoara: Salonul Hunedorean al Cărții, programat pentru 13-16 octombrie. Motivul îl constituie creșterea alarmantă a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Este o hotărâre pe care am luat-o după o matură chibzuință, cu multă durere și cu regretul că nu putem oferi iubitorilor de carte evenimentul pe care îl așteptau atât de mult. Acum, însă, cu toții traversăm o perioadă grea, iar instituția noastră trebuie să dea dovadă de maturitate și de foarte multă responsabilitate pentru a nu pune în pericol sănătatea celor care ar fi dorit să vină la acest eveniment. Acest pericol ar fi fost sporit de faptul că toate manifestările legate de Salonul Hunedorean al Cărții erau programate să se desfășoare în spațiu închis, un motiv în plus de creștere a riscului de contaminare pentru organizatori și vizitatori.”, a declarat managerul Ioan Sebastian Bara.

El susține că nu ne pierdem speranța că vom trece cu toții peste această perioadă grea, dureroasă, și că ne vom reîntâlni la următoarele ediții ale Salonului Hunedorean al Cărții. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania