fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSCunoscut protestatar împotriva restricţiilor: Vaccinaţi-vă! Nu lăsaţi să treacă timpul!

Cunoscut protestatar împotriva restricţiilor: Vaccinaţi-vă! Nu lăsaţi să treacă timpul!

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat din Zalău, cunoscut protestatar împotriva restricţiilor şi care a fost împotriva vaccinării, s-a infectat, iar de pe patul de spital le-a transmis cunoscuţilor să se vaccineze cât mai repede posibil. ”Medicii sunt într-adevăr nişte eroi”, a transmis bărbatul.

”Vaccinaţi-vă, dragii mei! Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsaţi să treacă timpul! Îmi pare rău că am fost contra vaccinării şi contra Covid! Am să promovez vaccinul”, a scris, marţi, pe Facebook, Erno Kovacs, alături de o fotografie de pe patul de spital.

Bărbatul a afirmat că medicii sunt eroi şi le-a cerut scuze că nu a crezut în ei până acum: ”Medicii sunt într-adevăr nişte eroi, trebuie respectaţi. Îmi aplec capul în faţa lor şi îmi cer iertare pentru neîncrederea pe care am avut-o în ei”.  

Bărbatul este un cunoscut protestatar faţă de restricţii.  

În 24 septembrie el distribuia pe Facebook invitaţia la protestul din 2 octombrie din Capitală, iar în 28 martie a postat mai multe fotografii în care apare alături de Diana Şoşoacă.  

Articole recente

Pilotul unui planor a murit, după ce aeronava s-a prăbușit

Tragedie în apropierea Aerodromului Ineu, din județul Bihor.

Un cățel care a căzut 200 de metri într-o prăpastie din Bucegi, recuperat de către salvamontişti

La finalul unei acţiuni care a durat aproape trei ore, salvamontiştii au scos câinele şi l-au predat stăpânilor.

Leorinţ a găzduit a şaptea ediţie a concursului naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi

Aacesta este singurul concurs naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi.

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Mai multe articole de același fel

OMS: Copiii şi adolescenţii sănătoşi s-ar putea să nu mai aibă nevoie de vaccin anti-Covid

Copiii sănătoşi cu vârste cuprinse între 6 luni şi 17 ani reprezintă un grup cu prioritate scăzută pentru vaccinare, spune OMS, iar prima doză şi rapelul sunt sigure şi eficiente pentru aceştia.

Ursula von der Leyen ar putea fi audiată de comisia pentru Covid-19 a Parlamentului European pe tema contractului cu Pfizer pentru vaccinuri

Parlamentarii vor să o întrebe pe şefa Comisiei Europene despre rolul ei în negocierea unui contract masiv de vaccinuri împotriva coronavirusului, de mai multe miliarde de euro, semnat cu Pfizer în apogeul pandemiei.