Subprefectul judeţului Timiş, Ovidiu Drăgănescu, care are şi atribuţii de prefect, a intrat în carantină la domiciliu, după ce a fost confirmat cu COVID-19. Este pentru a doua oară pentru Drăgănescu când este infectat cu SARS-oV-2. Dacă acum este asimptomatic, fiind vaccinat, prima dată, când nu exista vaccinul, acesta s-a simţit foarte rău şi chiar a fost internat în spital.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Suprefectul de Timiş Ovidiu Drăgănescu are o formă foarte uşoară de COVID-19, fiind vaccinat, astfel că este doar izolat acasă, iar atribuţiile sale au fost preluate de celălalt subprefect de Timiş Andrei Molnar (UDMR).

“Sunt confirmat pozitiv, dar fără simptome, e a două oară când iau acest virus. Prima oară a fost mai violent, am fost inclusiv internat în spital, dar pe atunci nu există vaccinul. Acum sunt vaccinat, iată că acesta chiar funcţionează, mă simt bine. Cel mai probabil m-am infectat de la copilul meu care a avut un coleg pozitiv la şcoală. Peste 8 zile repet testul PCR, iar, dacă acesta va fi negativ de două ori, mă întorc la serviciu. Între timp, cât lipsesc, atribuţiile au fost preluate de colegul meu Andrei Molnar, subprefect de Timiş”, a declarat suprefectul de Timiş Ovidiu Drăgănescu, citat de news.ro. 

Miercuri dimineaţă s-a făcut dezinfectarea tuturor spaţiilor din Palatul Administrativ, la Timişoara. Drăgănescu a mai fost infectat cu SARS-CoV-2 înainte să existe vaccin, atunci el fiind internat în spital.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania