Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Deva a emis, astăzi,HOTĂRÂREA NR. 1 care prevede o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, în condițiile evoluţiei epidemiologice de amploare la nivelul teritoriului României.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Printre altele, începând de astăzi se suspendă activitățile desfășurate în complexul Aqualand Deva. De asemenea, începând cu data de 08.10.2021, este permis accesul în Telecabina Deva, până la 50 % din capacitatea maximă a spațiului, numai persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Au acces, de asemenea și persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu SARS-, CoV-2. Aceleași condiții se aplică și pentru accesul în sediul Primăriei Municipiului Deva

Hotărârea prevede, de asemenea, că începând de astăzi toate persoanele care vor utiliza transportul public local în comun sunt obligate să poarte mască de protecție sanitară. Mijloacele de transport în comun vor fi utilizate la jumătate din capacitate. Acțiunea de dezinfecție în mijloacele de transport în comun se va realiza zilnic, la finalul programului de lucru.

Începând cu data de 08.10.2021 se va menține măsura privind posibilitatea depunerii documentelor și în sistem on line, prin fax sau poștă, adresate Primăriei Municipiului Deva, precum și serviciilor publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Deva, până la încetarea stării de alertă.

Primăria Deva mai precizează că ședințele Consiliului Local al Municipiului Deva se vor desfășura în sistem on line și că, începând de astăzi, se mențin suspendate audiențele cu cetățenii, până la emiterea unor noi reglementări.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania