21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTFotbalistul Ionuț Nedelcearu a fost scos din lot înaintea meciului cu Germania

Fotbalistul Ionuț Nedelcearu a fost scos din lot înaintea meciului cu Germania

Publicat în

spot_img
spot_img

Ionuț Nedelcearu nu va evolua în meciul de vineri seară pe care naționala României îl va disputa împotriva Germaniei. Potrivit oficialilor FRF, fotbalistul echipei Crotone a fost scos din lot din cauza unor probleme medicale, dar este posibil să evolueze luni, 11 octombrie, împotriva Armeniei.

Vă reamintim, naționala de fotbal a țării noastre  va întâlni vineri de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Germaniei, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

În acest moment, după șase meciuri disputate în grupa preliminară, Germania conduce clasamentul cu 15 puncte, urmată de Armenia ( 11p ), România ( 10p ), Macedonia de Nord ( 9p ), Islanda ( 4p ) și Liechtenstein ( 1p ).

credit foto: FRF

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel