fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTSe anunță noi proteste în capitală

Se anunță noi proteste în capitală

Publicat în

spot_img
spot_img

Un nou protest este anunțat pentru Duminică, 10 octombrie, în Piața Universității din București. Organizatorii speră să fie prezenți toți cei care sunt împotriva vaccinării copiilor în școli, a pașaportului de vaccinare, a discriminării și  a restricțiilor abuzive.

În esență, pașaportul verde de vaccinare încalcă toate drepturile și libertățile constituționale, cât și Art. 369 din Noul Cod Penal. Atât timp cât 25% din persoanele infectate în România sunt complet vaccinate, iată că NU există nicio justificare medicală pentru a impune acest pașaport celor 75% din români care au ales să NU se vaccineze cu un ser experimental aflat în studiu clinic până în anul 2023. Știm că persoanele vaccinate se infectează și transmit virusul în comunitate, ca atare NU se poate impune niciun pașaport de libertate. O persoană poate să fie vaccinată, dar și infectată în același timp fără să știe, răspândind astfel mai repede virusul în societate, având accesul liber în toate spațiile publice”, spun organizatorii.

Aceștia mai precizează că acțiunea de protest este una autorizată și îi așteaptă pe cei dornici să participe, Duminică, 10 octombrie, la ora 15, în Piața Universității din București, km 0 al democrației.

Mai multe detalii despre eveniment, AICI

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Premieră medicală la Spitalul Municipal Blaj: Operație de protezare a genunchiului unui bărbat cu o proteză

Echipa medicală a Compartimentului Ortopedie-Traumatologie, formată din Dr. Alexandru Tiutiu – medic primar ortopedie-traumatologie, asistente Bloc Operator Nicoleta Veliche și Carmen Cucui, în colaborare cu colegii din Sibiu, Dr. Daniel Ciuta – medic primar ortopedie-traumatologie și Răzvan Coza – medic primar ortopedie-traumatologie, a efectuat o operație de protezare a genunchiului pentru o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, înlocuind articulația genunchiului drept cu o proteză care formează noua articulație a acestuia, notează radioblaj.ro.