Mara Luana Rauca, o cunoscută profesoară în învățământul primar, îi transmite ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, că e cazul să înțeleagă cădirectorii școlilor vor să protejeze elevii și personalul angajat de Covid, dar sunt împiedicați de proceduri care, în loc să dea soluții și să ajute, fac mai mult rău.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Învățătoarea îi transmite ministrului să revină ”asupra deciziilor greșite” și nu mai încerce să mulțumească pe toată lumea.

”Domnule Ministru, directorii vor să protejeze elevii și personalul angajat de Covid, dar sunt împiedicați de proceduri care, în loc să dea soluții și să ajute, fac mai mult rău! Reveniți asupra deciziilor greșite și nu mai încercați să mulțumiți pe toată lumea. Singura dumneavoastră grijă trebuie să fie sănătatea noastră a tuturor fiindcă suntem în război cu un virus periculos. Și Domnule Ministru, slăbiți-i pe directori cu hârtiile, rapoartele, procesele-verbale și alte hârtii inutile acum când ei nu-și mai văd capul de griji! Felicitați-i așa din suflet ca să simtă și ei că munca lor e apreciată de marele nostru conducător!”, scrie Mara Luana Rauca pe pagina ei de socializare.

Profesoara îi spune ministrului Câmpeanu să îi felicite pe directorii unităților de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal care acum își dau toate probele de concurs.

”Cei mai tari manageri, lideri și generali de “trupe” sunt în tranșee. Nu toți or merita, dar sunt mulți care luptă alături de oamenii lor, nu renunță chiar bolnavi de Covid fiind, stau în ședințe, iau decizii, stau pe telefoane căutând soluții pentru ca unitatea pe care o au în grijă să nu cadă la asalt. Domnule Ministru, felicitați-i și lăsati-i cu concursul ăsta de 2 lei! Încurajați-i și stați-le alături în această perioadă, fiți înțelegător și ascultați-le păsurile. Fiți omul de legătură între ei și celelalte foruri decizionale. Fiți umărul pe care să se sprijine când se clatină. Fiți ceea ce au nevoie acum ca să țină totul sub control.”, a mai scris învățătoarea în postarea de pe pagina ei de socializare, semnându-se: ”O simplă învățătoare”

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania