Cod galben de vânt puternic în zone din judeţele Caraş-Severin și Hunedoara

Data:

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic valabile în mai multe zone din judeţele Caraş-Severin, Hunedoara şi Gorj.

Potrivit meteorologilor, până la 9:00, în zona de munte a judeţelor Caraş-Severin, Hunedoara şi Gorj, la altitudinea de peste 1800 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90-100 km/h.

O atenţionare de intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 70-80 km/h este în vigoare până la aceeaşi oră în localităţile: Moldova Nouă, Oraviţa, Anina, Bozovici, Pojejena, Berzasca, Sicheviţa, Răcăşdia, Grădinari, Sasca Montană, Lăpuşnicu Mare, Bănia, Dalboşeţ, Coronini, Forotic, Eftimie Murgu, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Şopotu Nou, Vărădia, Socol, Berlişte, Cărbunari, Naidăş, Vrani, Ciuchici şi Ciudanoviţa din judeţul Caraş-Severin.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore. 

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Vreme deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare meteorologică pentru intervalul 3 aprilie, ora 10 - 5 aprilie, ora 10. Fenomenele vizate sunt ninsori moderate cantitativ, vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol.

Cod galben de ploi şi vânt în aproape jumătate de ţară, până sâmbătă seara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o atenţionare Cod galben de ploi şi vânt valabilă în următoarele două zile în jumătatea de vest a Carpaţilor Meridionali, precum şi în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali.