Este cât se poate de clar faptul că măsurile luate de Guvern au pus pe butuci mai multe afaceri locale, patronii fiind nevoiți să închidă temporar, sau chiar să declare falimentul. Printre aceștia se află și deținătorii de cluburi și terase, care în cel mai fericit caz trebuie să funcționeze la maxim 50% din capacitate.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Sunt însă și societăți care desfășoară mai multe activități, locuri în care vizitatorii își pot manifesta, într-un fel sau altul, spiritul civic.  Un astfel de spațiu este cafeneaua LaPisici din Timișoara, de unde iubitorii de animale pot adopta o felină, în anumite condiții.

Deși ne aflăm într-o perioada dificilă, cafeneaua noastră este deschisă și adopții se pot face în continuare! Avem multe pisicuțe drăgălașe și jucăușe în căutare de familii iubitoare, iar dacă doriți să luați acasă un prieten pufos, vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații! Dar avem nevoie de ajutorul vostru! Numărul de boticuri de hrănit este mare, iar rezervele noastre de mâncare sunt pe terminate. Ne puteți ajuta prin donații de mâncare, nisip sau bani”, transmit proprietarii pe pagina lor personală. Cei interesați au la dispoziție două conturi bancare în care pot face donații pentru a contribui la întreținerea pisicilor pe care societatea le are în grijă:

Beneficiar: The Cats’ Society

-Cont LEI: RO07 BTRL RONC RT05 6104 8501

-cont EURO: RO54 BTRL EURC RT05 6104 8501

Pentru detalii, proprietarii firmei pot fi contactați AICI

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.