Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea a șase noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca. Este vorba despre o cutie protectoare cu injector compatibil RMN, trei protecții de plumb pentru partea inferioară și cea superioară a corpului, atașate la masa radiologică, o stație centrală de monitorizare și o targă hidraulică cu sistem de protecție laterală.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

𝘙𝘢ț𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘴𝘵𝘢𝘵 𝘭𝘢 𝘣𝘢𝘻𝘢 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘻𝘪𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢 𝘤𝘶𝘮𝘱ă𝘳𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘦 𝘭𝘦𝘨𝘢𝘵ă 𝘥𝘦 𝘧𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘢 𝘢𝘤𝘵𝘶𝘭 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘭𝘢 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘪 î𝘯𝘢𝘭𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘢𝘳𝘥𝘦. 𝘛𝘰𝘵𝘰𝘥𝘢𝘵ă, 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯ț𝘢 ș𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘧𝘰𝘳𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘢𝘤𝘪𝘦𝘯ț𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘦 𝘥𝘶𝘳𝘢𝘵𝘢 𝘦𝘹𝘢𝘮𝘪𝘯ă𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 ș𝘪 𝘯𝘶 𝘯𝘶𝘮𝘢𝘪, 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘴ă 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘦𝘻𝘦”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Pentru a cumpăra cele șase dotări forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu, 150.000 de lei. Cinci dintre echipamente au fost deja livrate, instalate și puse în funcțiune în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu”. Procedura de achiziție pentru targa hidraulică este în derulare.

sursă foto: CJ Cluj

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.