Primăria Târgu-Mureș anunță că începând de luni, 11 octombrie, taxele și impozitele locale se pot plăti prin SelfPay. Este vorba  de stații de plată de tip casierie self-service. Sistemul este dezvoltat astfel încât să permită persoanelor să-și efectueze plățile, prin scanarea unui cod de bare sau prin introducerea manuală a datelor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Pe raza municipiului Târgu-Mureș sunt deja amplasate 27 de astfel de stații, iar la solicitarea Primăriei, operatorul a mai amplasat încă două aparate, în incinta clădirii Primăriei (Piața Victoriei nr. 3) și la Serviciul local de Evidența Persoanelor (strada Călărașilor nr. 26-28).

Potrivit autorităților în toate aceste 29 de stații s-a creat posibilitatea de a plăti taxele și impozitele locale, pe lângă serviciile deja existente, precum: plata facturilor, plata ratelor, plata unor taxe: certificat de înmatriculare, autorizație de circulație provizorie, permis de conducere, pașaport etc.

Reprezentanții municipalității spun că plățile pot fi făcute în numerar, prin card bancar, prin aplicații mobile sau coduri QR.

Sursă foto: Primaria Targu-Mures

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.