21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘLa Târgu-Mureș taxele și impozite se pot achita prin SelfPay

La Târgu-Mureș taxele și impozite se pot achita prin SelfPay

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Târgu-Mureș anunță că începând de luni, 11 octombrie, taxele și impozitele locale se pot plăti prin SelfPay. Este vorba  de stații de plată de tip casierie self-service. Sistemul este dezvoltat astfel încât să permită persoanelor să-și efectueze plățile, prin scanarea unui cod de bare sau prin introducerea manuală a datelor.

Pe raza municipiului Târgu-Mureș sunt deja amplasate 27 de astfel de stații, iar la solicitarea Primăriei, operatorul a mai amplasat încă două aparate, în incinta clădirii Primăriei (Piața Victoriei nr. 3) și la Serviciul local de Evidența Persoanelor (strada Călărașilor nr. 26-28).

Potrivit autorităților în toate aceste 29 de stații s-a creat posibilitatea de a plăti taxele și impozitele locale, pe lângă serviciile deja existente, precum: plata facturilor, plata ratelor, plata unor taxe: certificat de înmatriculare, autorizație de circulație provizorie, permis de conducere, pașaport etc.

Reprezentanții municipalității spun că plățile pot fi făcute în numerar, prin card bancar, prin aplicații mobile sau coduri QR.

Sursă foto: Primaria Targu-Mures

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel