O nouă reprezentație a apreciatului spectacol „Oscar și tanti Roz”, în regia lui Mihai Panaitescu, are loc mâine, 12 octombrie, de la ora 19.00 la Teatrul de Artă Deva.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Oscar și Tanti Roz” este povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. Poate această poveste există în fiecare dintre noi, oricine poate fi un Oscar, dar cu un dram de noroc în plus. Combinaţia de fragilitate şi forţă, de tandreţe şi iubire necondiţionată care de la început te cucereşte, îți transmite o stare de sinceritate și puritate. Alături de Tanti Roz pe post de ghid, Oscar parcurge, printre râsete și lacrimi, itinerarul emoționant al tuturor vârstelor și experimentelor umane îmbogățite de imaginația lui, care umple spațiile albe și goale ale unui spital. Spectacolul este până la urmă o….transfuzie de umanitate și o lecție de viață pe care un copil de 10 ani o dă adulților.”, spune regizorul Mihai Panaitescu.

Distribuția:
Calița Nantu
Roxana Olșanschi
Anette Marka
Ioana Cojocărescu
Andreea Pascu
Sergiu Cornelius

Preț bilet 20 lei/10 lei ( pensionari, elevi, studenți)
Accesul spectatorilor în sala de spectacol se va face cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare la momentul desfățurării evenimentului.

Rezervări se pot face la telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.