Cu ocazia zilei orașului Oradea, care va fi marcată mâine, 12 octombrie, la toate obiectivele turistice aflate în administrarea Oradea Heritage (Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice) intrarea va fi gratuită. Este vorba despre Casa Darvas – La Roche, Turnul Primăriei, Sinagoga Neologă Sion și Sinagoga Ortodoxă Aachvas Rein.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

După doi ani în care a fost închis ca urmare a lucrărilor de reabilitare, Turnul Primăriei își deschide porțile, mâine, începând cu ora 10.00. Clădirea Primăriei Oradea este un monument istoric reprezentativ pentru zestrea arhitecturală a orașului

Cu această ocazie, va fi prezentată o expoziție cu obiective organizată de Oradea Heritage în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana”. Totodată, simezele Turnului Primăriei vor prezenta imagini foto în cadrul expoziției „Oradea fermecătoare”, organizată în parteneriat cu clubul Expo Foto Art.

De la ora 14.00, la Sinagoga Sion are loc vernisajul expoziției de fotografii memorabile din arhiva agenției de presă Agerpres, fotografii care ilustrează orașul Oradea de-a lungul anilor. La eveniment va fi prezentă și doamna Claudia Nicolae, director general al Agerpres.

Dată fiind situația pandemică actuală, accesul în obiectivele turistice se va face în conformitate cu normele sanitare în vigoare, limita maximă admisă în interior fiind de 20 de persoane.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.