17.6 C
Cluj-Napoca

La Satu Mare pot fi ridicate cererile pentru ajutorul de încălzire

Publicat:

Primăria Satu Mare anunță că persoanele care doresc să depună cererile pentru primirea ajutoarelor de încălzire pot obține de marți, 12 octombrie, formularele necesare. Acestea pot fi obținute de la Direcția de Asistență Socială, sau descărcate de pe pagina oficială a primăriei. ( AICI )

Cetățenii care doresc să obțină ajutorul pentru încălzire trebuie să completeze o cerere și o declarație pe proprie răspundere. De asemenea, orice modificare intervenită în componenţa familiei şi a veniturilor acesteia se comunică Direcției de Asistenţă Socială Satu Mare, în termen de cinci zile de la data modificării, prin depunerea unei cereri de modificare având atașate documentele justificative. 

Pentru obținerea ajutoarelor, solicitanții vor prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare o cerere însoțită de documentele justificative privind componența familiei, veniturile realizate și bunurile aflate în posesie. Pentru evitarea acordării de drepturi necuvenite, Direcția de Asistenţă Socială Satu Mare poate solicita informații de la instituțiile/autoritățile competente, pe bază de protocol (ANAF, DITL).

Date fiind schimbările legislative, în acest an, limita maximă a veniturilor până la care o persoană poate beneficia de ajutoare pentru încălzire este de 1.386 de lei de persoană în cazul familiilor şi 2.053 de lei în cazul persoanelor singure”, au anunțat reprezentanții municipalității.

Perioada de preluare a cererilor pentru luna noiembrie este 18.10.2021 – 30.10.2021, de luni până joi, între orele 08.30 – 13.30.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img