Mirel Rădoi vrea să renunțe la postul de selecționer

Data:

La conferința de presă de după meciul cu Armenia, încheiat cu 1-0 pentru naționala țării noastre, Mirel Rădoi a declarat că indiferent de rezultatul ultimelor două partide din grupa preliminară, va renunța la postul de selecționer.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă. Şi dacă vom fi pe primul loc, eu nu voi mai fi, am spus foarte clar. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră“.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc luna viitoare, atunci când România va întâlni Islanda pe teren propriu (11 noiembrie) şi în deplasare, Liechtenstein (14 noiembrie).

credit foto: Grigore Popescu / Agerpres

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Real Madrid câştigă pentru a 14-a oară Liga Campionilor

Partida a început cu peste 35 de minute întârziere, din cauza problemelor legate de accesul cu întârziere al suporterilor în stadion. Mai mulţi fani chiar au încercat să forţeze accesul în arenă.

Jucătorul maghiar de şah Richárd Rapport vrea să îşi continue cariera în culorile României

Sponsorul principal al turneului de şah 2022 Superbet Chess Classic Romania, care s-a încheiat recent, i-a făcut lui Rapport o ofertă de sponsorizare irezistibilă, ofertă care include ca acesta să îşi continue cariera în culorile României, iar Rapport a acceptat-o

Roland Garros 2022: Simona Halep a suferit un atac de panică în timpul partidei cu Zheng

Simona Halep, 30 de ani, locul 19 WTA, a declarat că a suferit un atac de panică în timpul meciului pierdut în fața chinezoaicei Qinwen Zheng, cu 2-6, 6-2, 6-1, joi, în turul al doilea al turneului Roland Garros.