O ursoaică şi doi pui, observaţi la Floreşti

Data:

O ursoaică şi doi pui au fost observaţi de localnici, în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Floreşti, în apropiere de limita cu municipiul Cluj-Napoca.

“A fost sunat IJJ-ul noaptea puţin după ora 01,00 prin 112, s-a deplasat un echipaj la faţa locului, însă urşii nu mai erau acolo. Prin urmare, au fost anunţate organismele locale competente – Primăria Comunei Floreşti şi responsabilul local de fondul cinegetic -, în vederea luării măsurilor care se impun, conform atribuţiilor prevăzute de OUG 81/2021”, a informat, marţi, prefectul Tasnadi Szilard.

Autorităţile sunt în stare de alertă şi a fost mobilizată o echipă specializată pentru extragerea urşilor din mediul urbanizat.

Locuitorilor li se recomandă să nu se apropie de animale în cazul în care le văd şi să sune imediat la 112.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Profesorul criminal din Arad, Ferenc Bode, a fost prins în Oradea

Bone Ferenc, bărbatul de 43 de ani, suspect în uciderea Beatei Molnar, femeia de 30 de ani din Cluj dispărută de sâmbătă, a fost prins joi seara la Oradea. 

Festival cu produse alimentare inventate de studenţii clujeni: bere cu infuzie de fistic, ravioli molecular, ciocolată vegană

Peste 50 de produse alimentare din lucrări de licenţă ale studenţilor vor fi prezentate vineri la Festivalul alimentului 2022, organizat de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj, printre acestea numărându-se, de exemplu, ravioli molecular, bere cu infuzie de fistic şi vanilie, ciocolată vegană, biotrufe, îngheţată cu probiotice.