Naționala de fotbal a țării noastre s-a impus cu 1-0 în meciul disputat luni seară în fața Armeniei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexandru Mitriță, cu capul,  în minutul 26. După această victorie România urcă pe locul doi în clasamentul grupei J și rămâne în cursă pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Nu aveam cum să nu câștigăm după atitudinea pe care am avut-o în teren în meciul cu Germania. Sunt sigur că dacă vom trata la fel următoarele două meciuri nu avem cum să nu ne impunem. Se vede o schimbare totală la echipa națională. Nu mă așteptam să dau gol cu capul, dar am avut o poziție corectă și am reușit să marchez”, a spus Mitriță, unicul marcator din partida de luni seară.

Următorul meci al țării noastre este programat în data de 11 noiembrie cu Islanda, iar cea de-a doua și ultima întâlnire din cadrul grupei va fi cu Liechtenstein, în data de 14 noiembrie.

Pentru ca tricolorii să fie siguri de calificarea la baraj trebuie să câștige ambele partide care au mai rămas de disputat.

România: 1. Florin Niţă – 2. Andrei Raţiu (4. Cristian Manea, 66), 6. Vlad Chiricheş (căpitan), 5. Ionuţ Nedelcearu, 11. Nicuşor Bancu – 8. Alexandru Cicâldău, 18. Răzvan Marin, 23. Nicolae Stanciu (15. Dragoş Nedelcu, 81) – 14. Ianis Hagi (7. Valentin Mihăilă, 81), 13. Claudiu Keşeru (9. Andrei Ivan, 62), 20. Alexandru Mitriţă (21. Olimpiu Moruţan, 62). Selecţioner: Mirel Rădoi.
Rezerve neutilizate: 12. Andrei Vlad, 16. Horaţiu Moldovan – 3. Alin Toşca, 17. Adrian Rus, 22. Alexandru Albu, 10. Alexandru Maxim, 19. Andrei Cordea.

credit foto: Agerpres / Grigore Popescu

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania