fbpx
5.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTVictorie pentru România și speranțe pentru calificarea la baraj

Victorie pentru România și speranțe pentru calificarea la baraj

Publicat în

spot_img
spot_img

Naționala de fotbal a țării noastre s-a impus cu 1-0 în meciul disputat luni seară în fața Armeniei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexandru Mitriță, cu capul,  în minutul 26. După această victorie România urcă pe locul doi în clasamentul grupei J și rămâne în cursă pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Nu aveam cum să nu câștigăm după atitudinea pe care am avut-o în teren în meciul cu Germania. Sunt sigur că dacă vom trata la fel următoarele două meciuri nu avem cum să nu ne impunem. Se vede o schimbare totală la echipa națională. Nu mă așteptam să dau gol cu capul, dar am avut o poziție corectă și am reușit să marchez”, a spus Mitriță, unicul marcator din partida de luni seară.

Următorul meci al țării noastre este programat în data de 11 noiembrie cu Islanda, iar cea de-a doua și ultima întâlnire din cadrul grupei va fi cu Liechtenstein, în data de 14 noiembrie.

Pentru ca tricolorii să fie siguri de calificarea la baraj trebuie să câștige ambele partide care au mai rămas de disputat.

România: 1. Florin Niţă – 2. Andrei Raţiu (4. Cristian Manea, 66), 6. Vlad Chiricheş (căpitan), 5. Ionuţ Nedelcearu, 11. Nicuşor Bancu – 8. Alexandru Cicâldău, 18. Răzvan Marin, 23. Nicolae Stanciu (15. Dragoş Nedelcu, 81) – 14. Ianis Hagi (7. Valentin Mihăilă, 81), 13. Claudiu Keşeru (9. Andrei Ivan, 62), 20. Alexandru Mitriţă (21. Olimpiu Moruţan, 62). Selecţioner: Mirel Rădoi.
Rezerve neutilizate: 12. Andrei Vlad, 16. Horaţiu Moldovan – 3. Alin Toşca, 17. Adrian Rus, 22. Alexandru Albu, 10. Alexandru Maxim, 19. Andrei Cordea.

credit foto: Agerpres / Grigore Popescu

Răzvan Idvorean

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel