21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘDouăzeci de mii de lei amendă pentru deșeuri abandonate

Douăzeci de mii de lei amendă pentru deșeuri abandonate

Publicat în

spot_img
spot_img

Reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș au anunțat miercuri că în perioada 29.09.2021-11.10.2021 o echipă de comisari a efectuat un control tematic pe raza UAT Recaș și a găsit mai multe locuri cu deșeuri abandonate.

Potrivit reprezentanților instituției, au fost aplicate sancțiuni: ”am identificat numeroase locații cu abandonări de deșeuri amestecate (plastice, anvelope, deșeuri din construcții, saltele, deșeuri textile, etc). În urma neconformităților constatate, comisarii au aplicat sanctiune contravențională, amendă, în valoare de douăzeci de mii de lei, conform legislației specifice și au dispus măsuri de salubrizare a zonelor în care s-au identificat abandonări de deșeuri și predarea acestora către societăți autorizate”, au anunțat reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș pe pagina oficială.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel