Federația Română de Fotbal a reacționat după ce selecționerul naționalei, Mirel Rădoi a anunțat că după meciurile din grupa preliminară, indiferent de rezultate, va renunța la cârma echipei.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

La scurt timp după ce antrenorul a făcut această declarație, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță a afirmat că deși în luna noiembrie expiră contractul lui Rădoi cu Federația, speră să ajungă la un consens cu tânărul tehnician.

Mirel Rădoi este selecţionerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părţi. Federaţia Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem, împreună cu Mirel Rădoi, să reconstruim echipa naţională. Performanţa României U21, calificarea la Jocurile Olimpice şi actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câţiva ani. În continuare avem încredere că echipa naţională se poate califica la turneul final şi ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături şi la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie“, a spus Stoichiță, citat de Agerpres.

Vă reamintim, în ultimul meci, naționala de fotbal a țării noastre a învins cu 1-0 selecționata Armeniei și are nevoie de două victorii în următoarele partide cu Islanda și Liechtenstein din luna noiembrie, pentru a se califica în faza de baraj pentru accederea la Campionatul Mondial de fotbal din 2022.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania