Sărăcie, foame, frig și disperare. Așa arată România reală, de care partidele de Dreapta au uitat total, în goana lor după putere, susține senatorul de Maramureș, Sorin Vlasin (PSD).

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Vlașin spune că Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență, iar România are azi cea mai scumpă piață a energiei din Europa, gazul este de 5 ori mai scump, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, firmele românești sunt în pragul falimentului, bolnavii nu au medicamente și nu mai sunt primiți în spitale dacă nu reprezintă urgențe, iar elevii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare.

”PSD NU va vota niciodată un nou Guvern ZERO! Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate! Alegerile se pot organiza în primăvara anului viitor, iar până atunci țara trebuie condusă de un guvern cu atribuții depline, format din specialiști care să fie susținuți de o largă majoritate în Parlament, formată pe baza unui acord politic. Dar în timp ce ei caută majorități iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației!”, se arată în comunicatul de presă transmis de senatorul Sorin Vlașin

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania