Sergiu Senciuc, un tânăr liberal care trăiește în Portugalia, fiind membru al PNL Diaspora, dă de pământ cu actuala conducere a partidului, spunând că “este o ruşine”. Tânărul de numai 19 ani etichetează congresul PNL din 25 septembrie drept o “mascaradă” la care, afirmă el, “un fost deţinut în SUA, a fost ”ales” preşedinte, iar drept secretar general avem un fost PSD-ist”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Sergiu Senciuc arată într-o postare pe pagina de socializare că, deși este un simplu puști de 19 ani care s-a înscris în PNL în ziua în care a devenit major, spune răspicat și fără teamă că actuala conducere a PNL este o rușine. ”Florin Cîțu, un fost deținut în SUA, a fost “ales” (între ghilimele pentru că până și dumnealui știe că nu reprezintă dorința majorității membrilor PNL), președinte (cu literă mică deoarece și dumnealui știe că este depășit de situație), iar drept secretar general avem un fost PSD-ist. O mică, dar dureroasă sinteză a noilor noștri lideri.”

”Dacă privim sondajele, vom observa cum PNL a scăzut enorm de mult, iar cota de încrede a premierului demis prin moțiune de cenzură se află la 3 metri sub pământ. Aceasta este realitatea, realitate dorită de anumite personaje din interiorul partidului, să ne înțelegem. Apropo, și PDL a fost mâncat din interior de o gașcă de acoperiți supuși unui ordin suprem. La fel și PNȚCD. Acum, ținta este PNL, iar pentru a reuși dărâmarea celui mai longeviv partid politic din România și inclusiv Uniunea Europeană, au nevoie de lideri slabi, de marionete. Să nu cunoască baza partidului, să nu aibă fler, nici retorică, nici carismă. Ușor de conduși de la spate. Nu îmi este frică să-mi confrunt conducerea partidului. Nu sunt legat într-o funcție publică, nu trăiesc din politică și nici nu am semnat vreodată un compromis. Sunt om liber. De aceea, vă mărturisesc că sunt plin de pace când scriu aceste adevăruri amare, chiar sub amenințarea de a fi exclus din partid. Treaba lor dacă vor proceda astfel, vor avea doar de pierdut. Însă dacă tot se auto-numesc liberali, deși nu-i cred, îmi vor respecta dreptul la liberă exprimare în interiorul partidului, așa-i frumos. Așa a fost în PNL-ul condus de Ludovic Orban! Omul pe care foarte mulți îl regretăm, se știe!”, a mai scris tânărul liberal.

Sergiu Senciuc spune că România are nevoie și de tineri care spun adevărul verde în față, fără frică, voci libere, nu doar de baroni și oameni ai serviciilor.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.