Pompierii militari din Caraș-Severin au depistat mai multe probleme la spitalele din județ, în urma unor controale efectuate pe linia prevenirii incendiilor. Accesul autospecialelor spre zona secțiilor de ATI, funcționarea hidranților și ușile de intrare și ieșire din saloane, sunt câteva dintre neregulile constatate.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

La unitatea medicală din Reşiţa uşile de la saloane nu permit evacuarea pacienţilor, cu paturile aferente, la spitalul din Caransebeș sunt probleme legate de echiparea și verificarea periodică a hidranților din interior, în vreme ce apa nu are presiune suficientă.

Potrivit Agerpres, conform observaţiilor din teren, accesul autospecialelor de intervenţie la înălţime, în zona secţiilor ATI de la cele două unități spitalicești, este îngreunat de maşinile parcate şi din cauza unor copaci.

În urma a două controale efectuate la secţiile ATI COVID-19 din judeţ, pompierii au observat că la ambele spitale nu au fost începute demersurile pentru constituirea serviciului privat pentru situaţii de urgenţă.

Sursă foto: IGSU


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania