Vremea va mai rămâne rece şi mâine, cu temperaturi cu 7 grade mai scăzute decât valorile normale din această perioadă însă de luni se încălzeşte în toată ţara. Vor reveni chiar şi maximele de 20 de grade Celsius şi ar urma să avem vreme frumoasă cel puţin până la sfârşitul acestei luni, potrivit estimărilor ANM.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Specialiștii ANM ne asigură că veştile sunt mai bune pentru începutul săptămânii viitoare, când vom asista la o vreme în general frumoasă şi cu temperaturi în creştere. Spre jumătatea săptămânii viitoare se estimează revenirea la un regim termic normal pe timpul zilei, asta înseamnă şi maxime în jurul a 20 de grade pe partea de vest şi de sud a României.

Estimările ANM sugerează faptul că ultima decadă a lunii octombrie va aduce temperaturi mai ridicate decât în mod normal sau apropiate de cele normale, şi regimul de ploi va fi, de data asta, deficitar, iar acest trend se pare că se menţine şi la începutul lunii noiembrie și continuă până spre jumătatea lunii, cu temperaturi în jurul normelor sau uşor peste şi cu precipitaţii mai puţine

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania