fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTEmma Răducanu este în sferturile Transylvania Open; A învins-o pe Ana Bogdan

Emma Răducanu este în sferturile Transylvania Open; A învins-o pe Ana Bogdan

Publicat în

spot_img
spot_img

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, trecând în optimi de Ana Bogdan, locul 106 WTA.

Răducanu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 29 de minute.

Emma Răducanu a câştigat primul set în 39 de minute, cu 6-3, după un start în forţă, ea conducând cu 3-0. Ana Bogdan a încercat să revină în joc, însă serviciul pierdut după primul ghem a costat-o, astfel că primul set i-a revenit sportivei britanice.

Situaţia s-a echilibrat în setul al doilea, început cu un serviciu pierdut al Anei Bogdan, dar în care românca a făcut şi un break. Bogdan a mai pierdut un serviciu la 3-3, când Răducanu a făcut 4-3. Răducanu a câştigat setul cu 6-4, în 50 de minute.

În faza următoare, Răducanu o va întâlni pe sportiva din Ucraina Marta Kostiuk, locul 55 WTA.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Ioana Pop

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel