Scurgeri de oxigen s-au înregistrat vineri într-un salon dedicat bolnavilor de COVID-19 al Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, doi pacienţi fiind mutaţi, în mod preventiv, în alte spaţii.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit ISU Caraş-Severin, incidentul a fost unul minor, fiind necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen şi de aerisire a salonului.

”Astăzi, 29.10.2021, la ora 14,35, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Semenic’ al judeţului Caraş-Severin a fost alertat prin apel la 112 (SNUAU) cu privire la producerea unui incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen într-un salon dedicat pacienţilor bolnavi de COVID-19, din cadrul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş. Din fericire, incidentul a fost unul minor, fiind necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen, respectiv de aerisire a salonului cu pricina”, precizează sursa citată.

În salon se aflau doi pacienţi. Aceştia au fost mutaţi, în siguranţă, în mod preventiv, în alte spaţii, arată ISU.

Măsurătorile efectuate de către echipajele de pompieri prezente la faţa locului au indicat valori ale oxigenului situate sub limita maximă admisă.

Din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş au fost alocate două autospeciale pentru stins incendii şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, în sprijinul personalului medical din spital a fost trimis şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania