fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVAllen Coliban anunță că Electric Castle se va organiza și la Brașov

Allen Coliban anunță că Electric Castle se va organiza și la Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban anunță într-o postare pe contul de socializare că orașul prinde viață cu Electric Castle în viitorul parc de la Rulmentul.

”Până când vom putea implementa în teren cea mai bună soluție pentru viitorul parc din Rulmentul, terenul va fi curățat și folosit pentru organizarea unui festival de muzică: Electric Castle la Brașov.”, a scris primarul.

El a anunțat că, în ședința de Consiliu Local, s-a votat cu unanimitate asocierea dintre Primăria Brașov și organizatorii Electric Castle.

”Orașul nostru se va schimba în următorii ani și va deveni un pol de atracție pentru cei care iubesc aceste festivaluri.Ce vă pot spune din start este că organizatorii se vor asigura de liniștea din timpul nopții, iar noi, alături de specialiștii în trafic, vom veni cu soluții astfel încât impactul asupra circulației din zonă să fie unul minim.”, a mai spus edilul.

Electric Castle şi MASSIF by Untold, alături de festivalurile cu istorie deja la Brașov, vor face orașul să vibreze în anii ce urmează.

Ioana Pop

Articole recente

Ciucă, la inaugurarea noului terminal Schengen al Aeroportului Timișoara: Când vine vorba despre interesul cetăţenilor, divergenţele politice trebuie lăsate deoparte

Terminalul Schengen de la Timişoara are 1.200 mp, poate opera opt curse simultan, cu 1.554 de pasageri, are şase filtre de securitate, opt porţi de îmbarcare, 18 ghişee check-in, restaurante, cafenele şi spaţii comerciale.

Alexandru Raul Todoran, micul geniu al informaticii de la Orăștie, a fost admis la Universitatea Harvard

Este primul elev din județul Hunedoara care este admis la celebra universitate din Statele Unite ale Americii

Cros pentru viață la Pădurea Verde din Timișoara

Evenimentul de duminică va cuprinde patru probe de alergare: 1km, 5km, 10km și 15 km, iar întâlnirea este la ora 15 la Monumentul Rezistenței Anticomuniste de lângă Muzeul Satului.

A murit Zsuzsa Diamantstein, singura supravieţuitoare din Târgu Mureş a lagărului Auschwitz-Birkenau

Zsuzsa Diamantstein avea 102 ani. Fie ca memoria ei să fie mereu binecuvântată!

Mai multe articole de același fel