Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban anunță într-o postare pe contul de socializare că orașul prinde viață cu Electric Castle în viitorul parc de la Rulmentul.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Până când vom putea implementa în teren cea mai bună soluție pentru viitorul parc din Rulmentul, terenul va fi curățat și folosit pentru organizarea unui festival de muzică: Electric Castle la Brașov.”, a scris primarul.

El a anunțat că, în ședința de Consiliu Local, s-a votat cu unanimitate asocierea dintre Primăria Brașov și organizatorii Electric Castle.

”Orașul nostru se va schimba în următorii ani și va deveni un pol de atracție pentru cei care iubesc aceste festivaluri.Ce vă pot spune din start este că organizatorii se vor asigura de liniștea din timpul nopții, iar noi, alături de specialiștii în trafic, vom veni cu soluții astfel încât impactul asupra circulației din zonă să fie unul minim.”, a mai spus edilul.

Electric Castle şi MASSIF by Untold, alături de festivalurile cu istorie deja la Brașov, vor face orașul să vibreze în anii ce urmează.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania