Supbprefectul judeţului Timiş, Ovidiu Drăgănescu, care are şi atribuţii de prefect, a scris pe pagina sa de Facebook, un sfat pentru primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, căruia i-a transmis că ar reduce toate cheltuielile la primărie şi ar reduce numărul salariaţilor ”care taie frunze la câini”, astfel ar economisi aproape două milioane de lei pe lună, bani care pot fi folosiţi pentru termoficarea din municipiu.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Eu, dacă aş avea vreo responsabilitate la primărie, aş reduce la maxim toate cheltuielile inutile. Chiar şi numărul salariaţilor, sigur sunt şi mulţi care taie frunză la câini”, a scris Ovidiu Drăgănescu pe Facebook.

Subprefectul a mai precizat că astfel se pot economisi bani care ar putea fi folosiţi pentru termoficare.  

”Cu 300 salariaţi în minus pe lună, la un salar de peste 6000 lei, aveţi o sumă bună pentru căldură: aproape 2 milioane/lună sau 24 milioane/an. Dacă folosiţi cărbune iarna asta, cât gazul e la preţ istoric, vă va fi de mare ajutor. Dar dacă vreti să folosiţi doar gaz, abia vă ajung pe 2 zile”, a scris Drăgănescu. 

Timp de trei zile, la Timişoara a fost oprită furnizarea de apă caldă şi căldură din cauza datorilor pe care societatea de termoficare Colterm le are la furnizorul de gaz E.ON.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania