Joi seara, CFR Cluj a pierdut meciul disputat în deplasare pe terenul formației AZ Alkmaar, în cadrul rundei cu numărul 4 din grupa D a Conference League. Olandezii s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Gudmundsson în minutul 4 și Pavlidis în minutul 86. Gazdele au dominat întâlnirea, însă echipa clujeană a avut șansa de a egala în faza premergătoare primirii celui de-al doilea gol, atunci când mingea șutată de Dan Deac a lovit bara.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Consider că nu ne-am făcut de râs. Am jucat împotriva celei mai bune echipe din grupă, care, din punctul meu de vedere, poate ajunge să câștige trofeul. Nu am ce să le reproșez fotbaliștilor, au alergat mult și probabil meciul ar fi fost altfel dacă nu am fi primit acel gol, care, dacă ar fi existat sistemul VAR, probabil ar fi fost anulat. Cu toate acestea, cred că am fi meritat două puncte din dubla întâlnire cu AZ Alkmaar” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

Tehnicianul ardelenilor a făcut referire la primul gol primit de echipa sa, atunci când, în minutul 4, Gudmundsson a marcat după ce a preluat mingea cu mâna.

În clasament, AZ Alkmaar ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de FK Jablonec, 5 puncte, Randers FC, 4 puncte, CFR Cluj, 1 punct.

Pentru a accede în următoarea fază a competiției, ardelenii sunt obligați să câștige următoarele două întâlniri cu Randers FC și FK Jablonec, dar, chiar și în aceste condiții, depinde de rezultatele ce se vor înregistra în celelalte partide.

Sursă foto: CFR Cluj

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania