27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSA plecat să le cânte îngerilor; Petrică Mîțu Stoian a murit!

A plecat să le cânte îngerilor; Petrică Mîțu Stoian a murit!

Publicat în

spot_img
spot_img

Încă o mare voce a plecat astăzi la îngeri! Îndrăgitul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, s-a stins fulgerător astăzi, după ce de dimineață a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița, cu insuficiență respiratorie.

El a fost transportat cu ambulanța de la Clinica Nera, unde se internase pentru a fi supus unui tratament post-Covid. Din păcate, chiar după prima ședință a început să se simtă rău iar personalul de la Clinica Nera a hotărât să-l transporte de urgență la Reșița.

Odată ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița, artistul a fost stabilizat și internat însă, la scurt timp, starea lui s-a degradat, fiind nevoie de intubare. După scurt timp el a decedat, în ciuda eforturilor disperate ale personalului medical. Artistul avea 61 de ani.

Din primele informații se pare că artistul a dezvoltat o bronhopneumonie puternică, iar decesul a survenit ca urmare a unui șoc septic.

DUMNEZEUL SĂ ÎL ODIHNEASCĂ!

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel

Reșița devine în week-end cel mai ”instagramat” oraș din România

Evenimentul prin care influencerii fac viral orașul are loc în anul în care Reșița aniversează 150 ani de la fabricarea primei locomotive cu abur (1872), 100 ani de la construirea Fabricii de Locomotive și 50 ani de la inaugurarea „Muzeului” de Locomotive cu abur din Triaj (1972).