fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADPrimăria Arad este pregătită pentru deszăpezire

Primăria Arad este pregătită pentru deszăpezire

Publicat în

spot_img
spot_img

Zeci de utilaje și peste o mie de tone de antiderapant, pregătite pentru deszăpezirea pe străzile municipiului Arad. Viceprimarii Lazăr Faur și Ilie Cheșa au verificat astăzi stadiul pregătirilor pentru sezonul rece, al firmei care se ocupă de deszăpezirea municipiului.

În caz de nevoie, SC Salubritatea SA Deva poate interveni cu un număr de 20 de utilaje, marea lor majoritate multifuncționale. Tot astăzi au fost verificate și stocurile de material antiderapant. Pentru sezonul rece 2021-2022 au fost pregătite 1400 de tone de sare, 600 de tone de nisip și 150 de metri cubi de clorură de calciu.

În aproximativ două săptămâni intrăm în iarnă, cel puțin în cea calendaristică, drept pentru care am vrut să ne asigurăm că măcar tehnic nu vor fi probleme cu deszăpezirea în acest sezon. Am vrut să fim siguri că operatorul contractat de noi are utilajele și forța de muncă necesare, s-a aprovizionat cu materiale și este pregătit să intervină, în cazul în care se impune acest lucru”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel