fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘDezbaterile Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism de la...

Dezbaterile Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism de la Timișoara vor fi transmise online

Publicat în

spot_img
spot_img

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat că reprezentați ai mediului universitar din arhitectură, construcții, planificare teritorială, peisagistică și ecodesign urban, ai Ordinului Arhitecților, Registrului Urbaniștilor, Direcției Județeane pentru Cultură Timiș vor fi cooptați pentru a discuta toate planurile de dezvoltare ale Timișoarei.

Opiniile acestora vor fi sta la baza avizelor de specialitate pe care Arhitectul Șef le emite pentru planuri de urbanism, studii de fezabilitate, de circulație, teme de proiectare, strategii de dezvoltare urbană, proiecte de interes municipal etc. – adică, pentru toate documentațiile care se referă la dezvoltarea spațială și urbanistică a Timișoarei.

Dezbaterile vor avea loc în noua Comisie Tehnică de Amenajarea a Teritoriului și de Urbanism, vor fi transparente și deschise tuturor. Toate ședințele Comisiei vor fi difuzate online pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara.

Articole recente

Leorinţ a găzduit a şaptea ediţie a concursului naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi

Aacesta este singurul concurs naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi.

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Mai multe articole de același fel