Ieri a avut loc la Centrul de Proiecte Timișoara o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean Timiș, urmată de o conferință de presă la care a participat și primarul Timișoarei, Dominic Fritz. În cadrul conferinței, cei 7 curatori și experți au avut oportunitatea de a se prezenta presei și comunității locale și de a vorbi despre reziliența și diversitatea operatorilor culturali pe care i-au cunoscut deja și care sunt cuprinși în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Seara, Echipa Curatorială s-a întâlnit și cu actorii culturali care încă nu au proiecte cuprinse în Programul Cultural și își doresc să contribuie la acesta. În luna ianuarie, Echipa Curatorială va prezenta comunității varianta adusă la zi a dosarului de candidatură, adaptată la contextul pandemic și la noul an de ocupare a titlului de Capitală Europeană a Culturii. De asemenea, ei vor anunța structura principală a evenimentelor cuprinse în Programul Cultural.

Ei vor continua să comunice activ și deschis cu comunitatea, cu operatorii culturali cuprinși în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și cu operatori culturali noi, cu organizațiile, instituțiile și autoritățile publice implicate. Pentru a consolida și a completa Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, Echipa Curatorială va propune noi apeluri deschise care vor fi implementate de către Centrul de Proiecte.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.