25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăVREMEACod galben de vânt în două județe din vestul ţării

Cod galben de vânt în două județe din vestul ţării

Publicat în

spot_img
spot_img

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări cod galben de vânt pentru două județe din partea de vest a țării. Conform ANM, vântul suflă cu putere în Caraş-severin și Hunedoara. Totodată, alte trei județe sunt sub avertizare de vânt puternic. Este vorba despre Suceava, Buzău și Prahova.

Potrivit ANM, sunt intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 90…100 km/h în zona înaltă, la peste 1.800 de metri, în judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara, până la ora 10.00.

În mai multe localităţi din judeţele Buzău şi Prahova, avertizarea cod galben este valabilă până la ora 9.00. Vor fi intensificări ale vântului, cu viteze ce vor atinge şi depăşi 55…60 km/h.

De asemenea, în zona de munte, peste cota 1.800 metri în Suceava, se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze ce vor atinge şi depăşi 90…100 km/h, avertizarea urmând să fie valabilă până la ora 11.00.

Articole recente

Concerte de muzică clasică și o expoziție de instrumente muzicale, la Sound Craft Music&Art Festival de la Reghin

Asociaţia Artiştilor Lutieri din România a decis organizarea celei de-a doua ediţii a Sound...

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

Mai multe articole de același fel