fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINISU Caraș-Severin angajează soldați și gradați profesioniști

ISU Caraș-Severin angajează soldați și gradați profesioniști

Publicat în

spot_img
spot_img

În următoarea perioadă, ISU Caraș-Severin angajează soldați și gradați profesioniști. Probele eliminatorii constau în evaluarea performanțelor fizice (puteți viziona un exemplu, aici), „urcarea pe scară” și „deplasare în subsol întunecat”, cu scopul verificării existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor scoase la concurs.

Pentru ocuparea posturilor vacante menționate mai sus, pot fi recrutați candidații cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, absolvenți ai învățământului general obligatoriu din România. Pentru detalii suplimentare puteți apela numerele de telefon 0756132145 și 0756132146, în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 -16.00.

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.