Sorin Grindeanu a fost desemnat de PSD, în şedinţa Consiliului Naţional, pentru a deţine funcţia de vicepremier în Cabinetul Ciucă, au declarat surse din PSD pentru News.ro. Acesta va fi şi ministrul Transporturilor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În partid a existat un conflict, în condiţiile în care Paul Stănescu a dorit să o impună pe Gabriela Firea pe aceatsă poziţie, însă Marcel Ciolacu l-a preferat pe Grindeanu. Ulterior, purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a anunţat decizia oficială a PSD referitoare la vicepremierul Sorin Grindeanu şi a explicat că nu s-a luat o decizie cu privire la secretarul general al Guvernului.

”PSD a discutat şi decis asupra vicepremierului. Acesta va fi domnul Sorin Grindeanu şi care va ocupa şi funcţia de ministru al Transporturilor”, a anunţat Radu Oprea, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat.  

Oprea a precizat că nu s-a discutat despre secretarul general al Guvernului, unde era vehiculat numele lui Marian Neacşu.  

”Nu s-a luat astăzi decizie în acest sens. Va urma. Nu s-a discutat în şedinţa aceasta despre funcţia de secretar general al Guvernului sau cine va ocupa acest post (…) În momentul când vom avea o decizie în Consiliul Naţional, o vom anunţa”, a mai afirmat Radu Oprea.  

Radu Oprea a precizat că ”joi va fi Guvern cu certitudine”.  

”La ora 18.00 va fi depus Programul de guvernare. Vom avea la 18.30 BPR pentru stabilirea calendarului. Mâine, începând cu ora 10.00, vor fi audieri până seara şi sigur ca fi şi o şedinţă solemnă în Parlament. Joi vom avea Guvern”, a mai anunţat Radu Oprea.  

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.