Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu prezintă o selecţie specială de filme de animaţie, ateliere de creaţie şi spectacole, în perioada 3-5 decembrie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Aducem un nou cadou copiilor din oraş, de data aceasta în aşteptarea lui Moş Nicolae! Chiar dacă a fost un an dificil pentru toată lumea, suntem bucuroşi că am păstrat viu spiritul tânăr al oraşului printr-o agendă bogată ce surprinde un imaginar fabulos, conturând un viitor mai bun pentru noile generaţii. Suntem norocoşi, totodată, că ne aflăm sub patronajul unei administraţii înţelepte pentru care artiştii rămân esenţiali şi valoroşi, protejând lucrătorii culturali într-o perioadă critică. Aşadar, la final de an ţinem să mulţumim în mod special Primăriei şi Consiliului Local Sibiu pentru contribuţia vitală în păstrarea teatrului pentru copii şi tineret ca o moştenire culturală vie pentru întreaga comunitate”, a declarat Adrian Tibu.

Vor fi prezentate două filme: „Mercy Street: Strada Speranței” și „Aventurile lui Țuțu”, cu sprijinul Cartoon TV Plus, o platformă de streaming video gratuită, cu filme de animație românești. Rezervarea locurilor pentru proiecţiile de la Sibiu se face la Agenţia de Bilete a Teatrului “Gong” sau prin e-mail la ticketing(@)teatrulgong.ro, după regula „primul venit, primul servit”.

Cei mici sunt invitaţi, de asemenea, să îl redescopere pe Ion Creangă într-o montare specială – spectacolul de păpuși „Fata babei și fata moșneagului”. Cele două reprezentaţii vor avea loc sâmbătă, 4 decembrie şi duminică, 5 decembrie, de la orele 11:00. Preţul unui bilet la oricare din reprezentaţii este de 12 lei, tarif flexibil. Mai multe detalii despre condiţiile de modificare a biletelor flexibile, puteţi găsi în regulamentul afişat pe teatrulgong.ro.

Diana Ribana redeschide seria atelierelor de creaţie prin două întâlniri efervescente. Cei mici îşi vor confecţiona propriul Moş, sub formă de decoraţiuni, într-o sesiune interactivă în care îşi vor dezvolta tehnicile de lucru manual şi abilităţile creative. Participanţii vor fi provocaţi să construiască poveşti în jurul acestei teme ca o joacă prietenoasă despre generozitate şi spirit de echipă. Atelierele vor avea loc sâmbătă, 4 decembrie şi duminică, 5 decembrie, de la orele 10:00 şi sunt destinate exclusiv copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani, în limita locurilor disponibile conform regulilor de siguranţă sanitară şi distanţare socială. Preţul unui bilet la oricare din atelierele de creaţie este de 12 lei, tarif fix ce include toate materialele necesare.

Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptaţi de la această regulă.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.