Lucrările de modernizare şi extindere a Colegiului Tehnic „Ana Aslan” au fost finalizate. Colegiul cuprinde în total 17 săli de clasă și 10 laboratoare cu specific profesional (coafură, estetică, biologie, fizică şi informatică) dotate la standarde europene.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Clădirea folosește surse de energie regenerabilă pentru producerea energiei electrice – panouri fotovoltaice, iar pentru producerea de apă caldă – panouri solare integrate în sistemul automat de management al consumului (BEMS – Building Energy Management System). Sistemul de management energetic integrat permite și controlul corpurilor de iluminat (LED), controlul centralelor termice în condensaţie (cu randamente ridicate) şi controlul centralelor de tratare a aerului, montate în interior, pentru asigurarea aerului proaspăt în sălile de clasă şi în spaţiile anexe (biblioteca, sală profesorală, birouri). Școala dispune și de o nouă sală de sport.

Prin investiții de la bugetul local sau proiecte cu finanțare europeană, calitatea infrastructurii educaționale și a procesului educațional din Cluj-Napoca crește, obiectivul municipalității fiind de a oferi tinerilor clujeni șansa unui sistem educațional modern și propice dezvoltării personale și profesionale. Proiectul este finanțat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania