fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘPasarela Gelu-Crizantemelor din Timișoara va fi reabilitată în 2022

Pasarela Gelu-Crizantemelor din Timișoara va fi reabilitată în 2022

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Municipiului Timișoara a lansat licitația pentru reabilitarea Pasarelei Gelu-Crizantemelor, care face legătura între cartierul Dâmbovița și zona Gării de Nord. În apropierea acestei pasarele a intrat în lucru Turnul de Apă. Anul viitor va intra în reabilitare și zona conexă străzii Crizantemelor.

Pasarela Gelu se află acum într-un stadiu avansat de degradare, fiind construită imediat după al doilea război mondial. Este una din mai multe pasarele pe care primăria le are în vedere pentru modernizare. De asemenea, este o lucrare care oferă alternative confortabile și mai scurte de deplasare pentru pietoni și bicicliști.

Licitația se va finaliza la începutul anului 2022, după care, constructorul va avea la dispoziție 6 luni să execute lucrările. Valoarea totală a investiției este de 12,6 mil RON (cu TVA), din care licitația pentru execuție este de 9,8 mil RON (cu TVA).

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

S-a deschis Târgul de Crăciun la Timişoara

În centrul oraşului Timişoara s-au aprins ghirlandele de luminiţe, nu lipseşte bradul şi roata panoramică, caruselul, iar căsuţele oferă vizitatorilor bunătăţi de tot felul, ornamente de Crăciun şi cadouri. Foto: Adrian Bodas