Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că a fost deja depus și aprobat proiectul tehnic al celui mai modern skatepark și trial bike park din Transilvania. Valoarea totală a celor două investiții este de 1,2 milioane de lei.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Ținând pasul cu tendințele, creăm cel mai modern skatepark și trial bike park din Transilvania. Noua pistă de skateboard de lângă Sala Sporturilor „Szabó Kati” îi va invita pe fanii sporturilor extreme din oraș și pe toți locuitorii din Sfântu Gheorghe să facă mișcare, să se relaxeze și să practice sporturi comunitare. Skatepark-ul va include piste pentru începători, intermediari și avansați, un pumptrack, bănci și zone de odihnă. ”, a spus primarul.

Suprafața terenului noului skatepark va fi din beton, acoperit cu un strat de asfalt, se vor construi trepte din metal, înfășurate cu plăci îndoite. Pe suprafața de beton vor fi montate diverse elemente ce permit realizarea unei game largi de activități: bare, elemente skate tip quarter pipe, half pipe, spine, elemente din metal, beton și din lemn.

În ceea ce privește Trail Bike Park-ul, acesta se va întinde pe o suprafață de 800 de metri pătrați. Suprafața terenului va fi acoperită cu pavaj decorativ (pentru demontare ușoară), se vor construi trepte din metal, înfășurate cu plăci îndoite. Pe suprafața de beton vor fi montate diverse elemente ce permit realizarea unei game largi de activități: bare, elemente skate tip quarter pipe, halfpipe, spine, elemente din metal, beton și din lemn.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania