fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINVa fi reabilitată Școala Gimnazială nr. 7 din Reșița

Va fi reabilitată Școala Gimnazială nr. 7 din Reșița

Publicat în

spot_img
spot_img

Școala Gimnazială nr. 7 din Reșița intră în procesul de reabilitare. A fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor.

Acesta are o valoare de 11.938.876,24 și include lucrări de reabilitare a celor trei corpuri de clădire, după cum urmează: înlocuirea totală a ușilor și a tâmplăriei PVC; reabilitarea fațadelor și izolarea pereților cu termosistem de înaltă calitate; reabilitarea trotuarelor pe tot perimetrul clădirii; refacerea instalațiilor termice, electrice și sanitare; adaptarea grupurilor sanitare pentru persoane cu dizabilități; executarea instalației de hidranți în interior și exterior; reabilitarea rețelelor de canalizare pluvială; dotarea clădirii principale cu lift exterior; implementarea unui sistem de panouri fotovoltaice.

Termenul de finalizare a investiției este 18 luni.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.