21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARACadouri de Crăciun pentru copiii din municipiul Deva

Cadouri de Crăciun pentru copiii din municipiul Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

Copiii de la grădinițele și școlile din Deva (clasele 0-IV) vor primi și în acest an cadouri de Moș Crăciun din partea administrației publice locale. Primăria Municipiului Deva a alocat suma de 159.600 de lei de la bugetul local pentru darurile de sărbători.

La copiii din unitățile de învățământ devene vor ajunge în acest an 3.800 de pachete cu dulciuri și cărți.

Cadourile de Crăciun au fost trimise școlilor pe baza listelor cu solicitări întocmite de către unitățile de învățământ și Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și vor fi distrbuite de către cadrele didactice.

Prin aceste daruri simbolice, administrația publică locală dorește să aducă bucurie în sufletele copiilor și să le ofere o părticică din magia sărbătorilor de iarnă.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel