fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘGustă diversitatea – un traseu semnalizat al bucătăriei tradiționale din Banat

Gustă diversitatea – un traseu semnalizat al bucătăriei tradiționale din Banat

Publicat în

spot_img
spot_img

16 restaurante din Timișoara, Lugoj și Altringen sunt în prezent incluse pe un traseu semnalizat al gastronomiei bănățene, în cadrul proiectului omonim realizat de Turism Timiș și HORETIM, cu sprijinul Consiliul Judeţean Timiş.

Clienții pot studia meniurile prin intermediul unui QR Code, disponibil în fiecare locație din proiect, iar hărțile cu restaurantele din proiect se află la infocentrele turistice din județ și în industria ospitalității Timișoara. Rețetele bănățene culese de prof. Mărioara Pisat pot fi, de asemenea, accesate de oriunde din lume prin intermediul aplicației digitale Discover Timiș.

Anitta Pelin

Articole recente

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Spitalul din Rupea va fi modernizat, după 50 de ani de la construcție

Valoarea investiției este de 101.872.000 lei, iar durata de realizare a obiectivului este estimată la 28 de luni

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Mai multe articole de același fel