fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBA"DE CRĂCIUN, DĂRUIEŞTE DIN SUFLET!" Campanie umanitară de Sărbători, derulată de polițiștii...

„DE CRĂCIUN, DĂRUIEŞTE DIN SUFLET!” Campanie umanitară de Sărbători, derulată de polițiștii din Alba

Publicat în

spot_img
spot_img

După ce pompierii, polițiștii locali, militarii au oferit cadouri în prag de Crăciun, a având rândul și polițiștilor din cadrul IPJ Alba, care alături de Moș Crăciun, au oferit cadouri pentru familiile nevoiașe, din comuna Avram Iancu și orașul Teiuș.

„În apropierea sărbătorilor de iarnă, poliţiştii din Alba, însoţiţi de Moş Crăciun au dus cadouri copiilor instituţionalizaţi în Casa de tip Familial Sfântul Ierarh Nicolae din Târsa, comuna Avram Iancu, celor care învață la Școala cu clasele I – IV Pirita dar și unor persoane din Teiuș și Avram Iancu, aflate în dificultate.

Cadourile au adus bucurie în sufletul copiilor, iar aceştia i-au răsplătit pe poliţişti cu colinde frumoase.

Campania umanitară a poliţiştilor din judeţul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruieşte din suflet!” a ajuns la cea de-a VII-a ediţie”, au transmis joi, reprezentanții IPJ Alba.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Episcopul Emilian Birdaș, omagiat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba. A contribuit semnificativ la reînființarea în anul 1975 a Episcopiei Ortodoxe de Alba...

În acest context, joi, 23 noiembrie 2023, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cele două instituții organizatoare ale acestui proiect, îl vor omagia pe episcopul Emilian Birdaș, cel care a contribuit semnificativ la reînființarea în anul 1975 a Episcopiei Ortodoxe de Alba Iulia.